uFeel.me
Царицата
Автор: CARICATA_na_nata,  29 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 337
Аз съм мацка пет звезди,
обичам бързите коли,
търся пичове с пари.
Иначе съм нежна,мила
даже малко горделива.
Ако се решиш,
може с мен да споделиш.
И не си мисли,че се предлагам,
просто думичките спрягам !!!!!!!

*****************************

На всички български мъже,
които писаха ми от сърце
и даже често в стихове,
за темпераментните им слова
аз искрено - БЛАГОДАРЯ !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me