uFeel.me
Царицата на нета
Автор: CARICATA_na_nata,  29 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 391
Ако си пич файв стар
ще се видим в някой бар.
Аз съм с перфектни мерки
като Кейт Мос и другите аверки,
може да съм от Пайнера певица,
да речем на Глория връстница.
Весело е тук при мен
има празник всеки ден.
Че нали съм хубавица
и на царство съм царица.
Аз царица съм на нета
но пък малко съм проклета,
че тук се вреждат всички
без парички и колички.
Един например.....
страшен звяр си имал,
абе направо 200 коня
и пише ,че не бих могла да го догоня.
Но после се разбра,
че когато спрели за вода,
там някъде по пътя бели
поне стотина коня му умрели.
А друг ми пише...
...хайде, малката
и хваща се за свалката...
А трети хубавец
неизвестен никому певец
тихичко ми бе изпял...
....че и Шекспир би ми завидял.
А аз съм само жена от Филибето
седнах да ти пиша тук и ето...
исках да ти кажа,че съм хубавица,
а ти си мислиш\" Тая е голяма скица.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me