uFeel.me
Суеверия ;)
Автор: Snowflower,  15 ноември 2009 г. в 00:37 ч.
прочити: 295
        
  
Тринайсет дявола с тринайсет черни котки
във петък, на тринайсти, се открили...
Със суеверия и подли клопки
да плашат хората решили...
   
Но хората, които в тях не вярват,
а вярват само в чистия късмет,
усилията техни изпреварват -
умело крачат си напред...
         
13.02/13.03.2009 г. :)))
              
         
          

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me