uFeel.me
Стана тя каквато стана :)) (ГР66 и krasimira1)
Автор: krasimira1,  1 март 2009 г. в 00:00 ч.
прочити: 163

сценаристи :

баба Краска и дядо Шкафчо


 Чер Отело, еднокрак,
бавно стъпва в този мрак.
Дебне свойта Дездемона
що чини в забранената ú зона

А тя решила да се чупи,
отрова от аптека закупи,
че жената станала човек -
еманципирала се в ХХІ век...

Но Отело вчерашен не е!
Успя той планът пъклен да съзре!
Контра удар бързо предприе
и си закупи тъничко въже.

Със него ще обеси Дездемона...
сега избира подходяща зона.
Дали ще бъде в тъмното мазе
или друго място той ще подбере?....

Дездемона към дома си се отправи
вечерята прощална да направи,
че от Отело най-накрая да се отърве,
дано това той само да не разбере.

Готварска книга взе, че даже и черпак
налага се да се потруди, няма как.
Целта усилието казват оправдава,
а на Отело още малко му остава.

За зеле кисело излезе на балкона,
но изненада там очакваше я Дездемона -
терасата Отело беше заледил
и коварен номер на жена си бе скроил.

И стана тя каквато стана -
еманципираната от високо полетя,
със вик се строполи на тротоара,
а на балкона Черния запали си цигара.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me