uFeel.me
Спасителна операция :) (2)
Автор: Etchi,  8 юни 2009 г. в 10:12 ч.
прочити: 523

Нали ви рекох, ш'са кастрявам

(демек в кастинга ш'са включа)

така че, малко ш'са пооправям

тъй, по-красотна да са получа.

Насила знам че, хубост не става

но да са опитам пък, не пречи...

Помада взех си, дет подмладява

купих си риза, сукман, елечи...

Умих лице си, попих с пешкира

наложих крема... аз съм си все.

Ама туй въубще не ма травмира

(втори пласт трябва са нанесе).

Нанесох втори, добавих трети

маскирано-китосана хубавица

пременена гордо са изправих -

на момите хвъргам ръкавица!

:)

08.06.2009г
(цикъл "Раздумки в БДИМово")

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me