uFeel.me
Спасителна операция :)
Автор: Etchi,  5 юни 2009 г. в 15:53 ч.
прочити: 742

Брей, няма ли моми  в село

(май верно, сме само баби),

да рипнат, да скокнат смело

(кастинга хептен са улаби)...


 
Срещнах са вчера с Жоро,

(да разузная на къде върви)

викам му: Ши додат скоро,

ей сегинка, малко потърпи!

 

Поразпитах го каква я иска,

(поканих го и да поседнем)

висока, средна или ниска...

къде най-вече да наблегнем.

 

Той рече: "Джобен формат",

ма нали не мий добре слуха

и чувам „Да не мра от глад!"

Веднага, викам, ща нагостя...

 

Казва ми: „Момата да е млада,

по характер блага, с ясно сърце",

аз чувам: „Молбата ми е - баба,

по харт, да бяга яхнала дръвце..."

 

Бре, викам си, търси баба Яга,

с нея става зян... Хвана ма бяс,

Така че, ща не ща, ми са налага

да са кастирам за конкурса аз...

:)

(следва продължение)

(цикъл "Раздумки в БДИМово")

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me