uFeel.me
Сложи ми...
Автор: alexyslav,  2 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 497
Сложи ми...

Сложи ми връзка,
за да не избягам,
за някоя чужда мръвка,
че пак ще изневерявам.

Сложи ми каишка,
за една въздишка,
не връзвай ме със нишка,
пак ще сам кат мишка.

Сложи ми грим,
за да не отида в Рим,
ще запея химн,
и пак ще съм мним.

Сложи ми опият,
за да спя като къпан на обяд,
задръж ме в твоя свят,
че пак ще хълцам сам пиян- залят.

Сложи ми целувка,
по врата като милувка,
обуй си малката обувка,
че пак ще паднеш мила моя милувка.


Написано 26 март.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me