uFeel.me
Склерозата ме хвана
Автор: Шкафчето,  26 април 2012 г. в 10:14 ч.
прочити: 643
Склерозата ме хвана и не помня -
забравям за жената... за дома!
Започнах чужди булки да спохождам...
Не бях го правил, ама ей го на - беля!

Забравям и на работа да ходя!
Уж тръгна, а пък в кръчмата се спра
и като почна - бира, бира, бира...
Не помня колко, ама мине ми деня.

Не помня и парите откъде са,
пощата ми се напълнила с писма
от разни банки, всноските си искат,
а някои ме плашат със съда.

Виновен ли съм аз като не помня?
Склерозата ме хвана и сега
ще търся начин да ме опрощават
в работата, в банките и у дома...

...ако не забравя! 

26.04.2012 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me