uFeel.me
Селско момиче.
Автор: FoRgEt_AboUt_mE,  21 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 573
Ти си селско момиче,
и ухаеш на тор!
Имаш вежди говежди,
и го духаш в обор!
Не съм умряла ще знайш,
За тебе овцо тъпа ще знайш.

Има няма други мърши,
но как ли тебе аз избрах.
И за това ти ще живееш в 1 ад!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me