uFeel.me
Селска новинарка :))
Автор: pin4e,  13 февруари 2011 г. в 12:19 ч.
прочити: 617
Сичкоту ни селу мъ намрази!
Думат ми, чи млогу съм клюкарка.
Госпуд ут свитъ да ги упази!
Ас съм просту селскъ новинарка.

Ма ши видат! Синкити ши видат!
Ас кът са идосам пущръклявам!
У градО ши тръгна, и ши ида.
В \" BTV\"-то сичку ши разпра\'ям!

Ши мъ търсят те, ма са ни стига!
Кът ни уциниш чиляк на времи...
Посля да са прайш на шушумига-
пука му на някуй, чи ти дреми!

Ас биз туй звъздъ съм си рудена!
Кът са блещя сякуй услепявам!
Тясну мий на простъ селскъ сцена.
Холивут на меня съ надява.

2005

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me