uFeel.me
Сбогом принце
Автор: Andromaha,  3 август 2009 г. в 00:08 ч.
прочити: 699
Не гледай часовника,
не е ударил дванайстия час.
По дяволите приказните ти сценарии,
днес Пепеляшка няма да е пас.

Отивам си от приказката стара...
пантофките ми не търси...
разбих ги и приготвих ти отвара...
не пий... защото ще боли!

Оставям ти последната си тиква,
не са ми нужни повече карети.
Знам... трудно се отвиква...
на Хелоуин добре ще ти посвети.

Е, принце, сбогом...
с таз вирната опашка,
опитай се да си намериш
друга Пепеляшка!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me