uFeel.me
Сънувах Мара ;)
Автор: Snowflower,  30 юни 2010 г. в 17:00 ч.
прочити: 339

Сънувъх Мара... на мурету...
(ут толкоз времи там съ запиля... \"Cry\")
...все търсише ут чайкити яйцету
и кат\' кукошки хранише ги тя...
            
А посли със мотикътъ ут селу
тя плажъ, целийът, гу прикупА ...
Накрайъ, кату малку дети - смелу
със кучитътъ спря еднъ вълнА...
             
(Събудих съ ут ужас!!! - Наш\'та Мара
дано в мурету да не вземи да пере!!! \"Surprised\"
Тя там... по бански да си кара...
Щом шъ пире - на селу да съ прибере!)


сънувано през август 2008г. \"Smile\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me