uFeel.me
Съдбовна среща
Автор: chergligan,  25 януари 2013 г. в 11:32 ч.
прочити: 375

/anelim68, Kadife, chergligan, Zinka/

Седеше там, на ъгъла пред бара -
отчайващо красив и твърде млад.
Шест празни стола само ги деляха
и пълен с чужди тайни полумрак

Отсреща тя - мистична и изящна,
омайваща с фаталния си чар.
Дали при него Дяволът я праща
или е печелившия му зар?

Погледна я, сърцето му потрепна,
посрещна поглед кадифен, дълбок
и нещо във душата му се сепна -
помисли си: \"Изпраща ми я Бог!\"

А гледаха подпийнали отгоре
и Бог, и Дявол с чаши две пелин:
\"Ооо, как са смешни влюбените хора!\"
И пускаха с лулите синкав дим.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me