uFeel.me
Събудила го!
Автор: vesan,  18 ноември 2009 г. в 19:08 ч.
прочити: 214
(из цикъла „Вицове в рими”)

Те да се карат никога не спират,
сърдити са и вече доста време
с бележки кратки си кореспондират.
По най-елементарните проблеми
не си говорят. Ако има нещо
бележката се лепва. Два-три реда.
Така например вчера важна среща
той имаше. Написа; „Утре в седем
да ме събудиш!” Но поспа си сладко.
Във осем стана той и половина.
На шкафчето видя бележка кратка;
„Веднага ставай, вече седем мина!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me