uFeel.me
Събрала ги
Автор: vesan,  12 ноември 2009 г. в 18:05 ч.
прочити: 207

(из цикъла „Вицове в рими”)


Една жена колата потрошена

закара във сервиза при монтьора.

Багажника препълнен бе догоре

с различни части. Каза притеснена;


„Дали ще е възможно тези части

да сложите обратно там където

е мястото им. Вчера на шосето

пропаднах на едно ужасно място.

 

След удара събрах ги.” „Да госпожо –

внимателно монтьорът отговори –

това е здраво... и това отгоре,

което на купа е... Ще ги сложа.


От този картер, много неприятно,

за жалост вече нищичко не става.

И ви съветвам, тоз капак направо

на шахтата да върнете обратно!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me