uFeel.me
Са стягами, Або! :)))
Автор: krasimira1,  20 март 2011 г. в 21:00 ч.
прочити: 277
Ооо, Або, баба, ти кат пролетта,
идваш по терлици на мегдана.
Зимата мина, а дали са наспа?
За зеленичко успя ли са фана?

И кво сега? Са стягами искаш?!
Ми той без туй сукмана отесня.
Виждам, баба, нидей са кискаш!
Знайш ли колко трудно ми е въря?!

Една диета лани взех, че зафанах,
по дванайси пъти течен шоколад,
ужас ти казвам без талия останах,
кат любеница съща отпред и отзад…

Не бой са, Або, щом твойто племе,
поканихме, дойде, а и оживя….
Натрупали сме стаж за толкоз време,
ку са наложи ши помагат, благодаря!

Туй “Термопили” бая харно звучи
хем пили, хем било им топло. Тъй!
За изборите, Або, нидей са къхари!
Са стягай, баба! Да няма после въй?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me