uFeel.me
СУТРЕШНО БДИМ-ВДЪХНОВЕНИЕ
Автор: Slava56,  6 септември 2008 г. в 09:46 ч.
прочити: 509

Добро утро! Баба Слава

от сърце ви поздравява!

Мойта градска, баба Краска,

ми я даде таз закваска!

Цял ден вчера съм я чела!

Как от смех не съм умрела,

само азе си го знам...

Но...да рекна го и вам:

С баба Дочка плетох плетка

(ах, каква е тя кокетка!).

С дядо Ради бърках кекса

(тука няма общо...секса).

И при психолога ходих.

И из Варна се разходих

с Етчи, Марчето и Краска!

Срещнах се и с баба Стаска.

А баба Тудора и баба Галина -

как без усмивка и тях да отмина!

.......................................

Ох, добро утро рекох, пък то станало пладне...

Хайде, по-късно може пак да намина!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me