uFeel.me
СТАЧКА В БДИМ?
Автор: Slava56,  28 септември 2008 г. в 08:41 ч.
прочити: 476
Мила бабо Краске!
Я не се сърди!
Много сме заети -
знаеш го и ти!
Зимнина, трушии,
мезета за ракия...
Че идва вече време
хорото да разваляме!
Но ти почакай малко,
през зимата край огъня
като подхванем плетките
(свивките, наметките),
отново ще подемем
и приказките сладки!
Току-тъй баба Слава
знай, не обещава!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me