uFeel.me
'Шъ си търся мъж (18 +)
Автор: petinka,  10 юли 2012 г. в 23:10 ч.
прочити: 538

\'Зех да съ углявам 
момък да \'аресам,
\'ма тва не й шига,
щоту те пу цял ден \'одат
с прашки у г*за.
Ех, къде гу тоя \'арен,
дет да ми й мерак-
да ма носи по мегданя
с накривен калпак,
да си иска \'сичко
сал не космодиск,
чи тугаз какво ши прая?
Тюх - късмет свидлив!


Сетиф са сабаалян йощи-
шъ си търся мъж
аз пу плажа - б/уй да има,
свирка също... Дръж
са тугава, мила мамо-
водя не къв да е зет-
с черно тяло, с руса кОса...
( да гу мажим двете с тебе-
с мАсло, \'ма и с мед!)

\'Ма прати ми първо, мамо,
от уназ отвара,
дет от тати си я крила
гОдин зад дувара.
Да я дам да пие
без да ми са мръщи,
та да тогаз да влезе, мамо,
зет в кокоша къща!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me