uFeel.me
Ша си сменям пОла! :)
Автор: pin4e,  7 октомври 2010 г. в 17:59 ч.
прочити: 518
( бабишкъ пуйезия - да съ чите ептен меку! ) :)))


Ша въря. Ш\' си сменям пОла. Щоту тъй ми писна!
Никуй мъ ни иска гола - дърта и увисналъ.
Мъжовити удъртели дирят млади мацки.
Ептен са изхухавели простити прустаци!

Еле пъ \'ку съ богати. Мани мани бЕгай!
Мацкити сами нападат - саму стой, та гледай.
При жинити си е другу. Нещу сми сгришени -
са привръщами в съпруги, сексово лишени.

Щот кът станиш, начи, дърта никуй н\'тъ пуглеждъ.
Сецнат ти изглежда кръста - кой да тъ навежда?!
Пенцийкатъ дъл ши стигни да съ възмъжИрам?
Ич окоту ми мигва! Ша съ оперирвам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me