uFeel.me
ШАНДАРА - МАНДАРА +
Автор: Liliyanaandreeva,  27 март 2011 г. в 15:16 ч.
прочити: 205
Леви – десни –
с панталони тесни…
Изток – запад –
сал киселец и лапад…
Ден и нощ –
животът - все по-лош…
Зима – лете –
криза ни насмете…
Вътре – вънка –
кесията не дрънка…
Бляк и вите –
топят ни се парите…
Горе – долу –
мизерия до голо…
Напред – назад –
мрак, студ и глад…
От пусто – в празно –
в чорбата няма мазно…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me