uFeel.me
С отворени очи
Автор: vesan,  13 ноември 2009 г. в 18:32 ч.
прочити: 286
( из цикъла „Вицове в рими”)

На чаша капучино две мадами
говорят си за секс. Едната пита;
„Когато мила, любите се двама,
ти гледаш ли мъжете във очите?”

„О, случи ми се, миличка, веднъж.
И беше страшно!” „Що така бе, злато?”
„Когато ги отворих моят мъж
ме гледаше изправен до вратата!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me