uFeel.me
Роби
Автор: Anior,  9 юли 2011 г. в 22:51 ч.
прочити: 325
Скучен ден,
романтичен,
пак си мисля за теб,
ти със мен си различен,
малко смешен наглед.

Обожавам те, Роби,
усмихни ми се пак,
че на теб ти е хоби
да изглеждаш простак.

В този свят динамичен
съм щастлива и знам,
ти не си поетичен,
но със слава облян.

Покани ме на среща,
да запеем във глас.
И  във вечер гореща
покани ме у вас.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me