uFeel.me
Ривал /ка/
Автор: meri4ka,  12 юли 2011 г. в 14:54 ч.
прочити: 173
Ах, да имах твоя нос,

моят клъвнат е от кос...

Дългата ти шия, лебед мой,

къса мойта е, не съм от сой...


Равните бедра, и раменете прави,

тъмните коси, и пазви здрави

Мед по устните, по-сладък е от рай,

секси глас, задминал звуците през май...


На мъже мнозина влязла си под кожа,

да не би да искаш ножа да си сложа...

Знам, ще дойде тъй жадуван, моят рай

и на пакостите твои слагам край.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me