uFeel.me
Рецидив
Автор: vesan,  17 ноември 2009 г. в 18:43 ч.
прочити: 296
(из цикъла „Вицове в рими”)

След месец брак семейство младо
поиска нещо по-различно.
Решиха те сред листопада
във парка, среща романтична
да си направят. Ала точно
в сюблимният момент, когато
любовната игра започна
и влюбените във тревата
се гушкаха, до тях застана
пазач и каза; „ Господине,
във нарушение ви хванах.
Глобявам ви с една третина
от сумата. Но госпожата
ще трябва да си плаща тука!”
„ Защо?” „ Ами защото, брате,
не си е взела тя поука.
Ей тази седмица, човече,
за трети път я хващам вече!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me