uFeel.me
Реално.
Автор: kasandra666,  23 ноември 2009 г. в 11:32 ч.
прочити: 316

Пред теб глава навеждам!

Червя се и заеквам.

Нарязвам думите на малки срички.

Корема - чувствам го на топка...

Свит е. Като пред изпит!!!

За мен това е неприсъщо.

Момченце сладко!!!

Май любофф ме тръшна.

Спри ме,озапти ме!

Лошотията върни ми.

Добричка да съм не умея,

Но защо сега пред теб богоговея.

Какво направи - разсипа ме.

Привижда ми се. Прималя ми.

В живота ми навлезе и го преобърна.

Със взлом неканен,

в него ти се вмъкна.

Приех те със резерви.

И честно казано, за теб - поредния

Отново нямах нерви.

Объркана съм,гръм ли ме удари.

Буря си,бушуваш в мен - разпиля ме.

И хиляди дяволи сега ми се присмиват.

Сърцето ми със нож - пробиват!!!

Кръвта по тялото се стича.

Поглеждам в огледалото.

Застивам, вцепених се!!!

С кръвта ми дяволите ме дамгосват.

Татуират името ти и това не е уловка.

О моля те вземи една дъска- цапни ме.

Дано е сън боже - събуди ме.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me