uFeel.me
Разговор с една птичка
Автор: mt46,  16 май 2012 г. в 21:30 ч.
прочити: 338
\"Здрасти, птичке! - аз й казах. -
Как е в твоята... хралупка?\"...
Нелюбезно тя ме сряза:
\"Закъснял си! Хайде, чупка!\"...

\"Но защо?... Нали ти беше
вчера мила и свободна?\"...
\"Бях, човече... Ала вече
друг, по-остър трън, ме бодна\"...

Марин Тачков
29 март 2012 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me