uFeel.me
Разделение на труда
Автор: vesan,  18 ноември 2009 г. в 19:04 ч.
прочити: 196
(из цикъла „Вицове в рими”)

Край пътя Пешо и Иван
работят. Пешо крачи,
занича в нещо като план
и вика; „Тука значи

ще има дупка!”, след което
копае. А зарива
Иван. Учуден гледа кмета
на село Крива слива.

Стои, почесва се па пита;
„Що правите бе, да не сте
пияни?” „Не – сърдито
отвръща Пешо – но Ристе

е болен. Копам язе,
дръвчета сади он, Ванче
зарива подир назе,
ма к`во, денят да оди зян, че

го нема и да спреме
да бачкаме, че он е в къщи?
Я моята работа навреме
си вършим. Ванче също!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me