uFeel.me
РОМЕО И ЖУЛИЕТА В СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ
Автор: desita,  1 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 895
Веднъж, в един страхотен диско-бар

Ромео и Жулиета си поръчали две айс кафета.

Поръчали си също те два сока,

изпили ги и хайде на потока.



Ромео грабнал въдица и кофа,

Жулиета пък изгубила едната си пантофа.

Ромео вързал си косата и смело влязъл във водата.

Жулиета седнала на плажа и останала да пази там багажа.



Внезапно чула викове и стон

и гледа тя Ромео - в кракът му е забит пирон,

а до него две големи щуки,

разчупват въдичните куки.


Затичала се Жулиета,в ръце държала пистолета,

който Ромео бил й дал по случай нейния абитуриентски бал.

Започнала тя смело да гърми,застреляла набързо двете щуки

и взела въдичните куки

извадила ръждивия пирон и грижливо го увила във оранжев найлон.



Тръгнали те двамата по горската пътека

и наближили Денонощната аптека.

Превързали ранения Ромеов крак

и радостен Ромео предложил на Жулиета брак.



Сватбата празнували в курорт Албена

и я продължили в Ямбол, в бар Славена,

а Ромео цяла нощ играл безспирно рап,

въпреки че бил с превързан крак.



Жулиета била с рокля от бутик Медичи

и ухаела тя на парфюма Нина Ричи,

а Ромео във костюм от ягуар

изглеждал като истински рапър.



На сватбата Ромео се напил,

едно шише уиски той изпил.

Започнала Жулиета да се смее

и решила нещо да изпее.



Подхванала тя песен на Мадона,

а Ромео си представял, че е Марадона.

Хрумнало му чашите да рита -

удоволствието да изпита.



Отминала тържествената сватба,

навлезли те семейния живот

и чрез чейндж и далавери

натрупали голям имот



Всичко им вървяло по вода,

купили си и кола-

Мерцедес - най-нов модел,

здрав като панел.



Спечелили от ТОТО 2

и хукнали с милиона на море.

Ходили по барчета и дискотеки

и по черноморските пътеки.



Живот си те живели

и много песни пели.

Чувствали се истински царе

и се смели от сърце.






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me