uFeel.me
РАВНОСМЕТКА :)
Автор: dedo_J,  8 февруари 2009 г. в 18:07 ч.
прочити: 337

/на баба Ана/

Я да напра'им една равносметка
дорде му е време, че знайм ли подир!
Ана подобно реклама засветка
отвред да са види, дори и в Сибир,
зима където е страшна и люта,
да тъй привлече са у БДИМово поп!
Рими редихме й, сложихме в скута,
а тя недоволна! Дрънчи като боб!
Верно, не ставахме - куци, безбради,
яваш, през просото, каквито - так'из!
Всички достойни за куку награди,
а аз ше си дам и за въглен ориз!
Шум се надигна, но вече е мира,
а Ана ни мила, дочувам, сега,
наместо при поп да се в черквата спира,
излегната грипно е, не на шега!

(а)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me