uFeel.me
Процъфтяване на древния бизнес
Автор: mt46,  24 юли 2011 г. в 17:31 ч.
прочити: 250

Смазаха бизнеса среден
и дребен...
Оказа се вреден
и май непотребен...
Но виж - процъфтява
в държавата
бизнесът древен...


Марин Тачков

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me