uFeel.me
Простуда нападна кучето на Мими
Автор: igroeg,  7 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 433
Простуда нападна кучето на Мими,
а то също се казваше Мими,
и притесни се много Мими -
"Страдат ли кучетата от ангина?"

За да излекува Мими,
своето черно пекинезче,
потърси Мими аспирина,
ала не го намери в аптечката.

Мими се изкашля
и Мими също се изкашля,
Мими отиде до аптеката,
докато Мими стоеше в антрето
и чакаше...

Върна се Мими от аптеката,
донесе аспирин, но Мими се съпротивляваше,
не искаше да схруска Мими таблетката,
но Мими и разтвори устата,
пъхна я и стисна муцуната на Мими.
Мими най-накрая Мими излекува,
ангината свирепа
не щеше вече да върлува.

05.02.2006.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me