uFeel.me
Прощавай, скъпа, но изневерих ти...
Автор: mt46,  28 февруари 2013 г. в 23:22 ч.
прочити: 377
Прощавай, скъпа, но изневерих ти!...
Многократно...
С няколко змеици,
самодиви,
феи и вълчици...
С Пепеляшка.
И дори със Спящата красавица...
Ще ми простиш ли?...

Марин Тачков
септември 2012 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me