uFeel.me
Преводно...
Автор: nella_gold,  12 април 2010 г. в 22:13 ч.
прочити: 392
Лягай, че ще звънкам.
Пак ще те... събудя.
Още ли ще мрънкаш?!


Знам, че като чуеш
мене в телефона,
... лягаш и заспиваш...


Нищо, че без време
дълго ще мърморя.
После затвори ми,
и заспивай - скоро!


Щото все звъня си
вечно не на време,
и - кога не трябва.
Всъщност - кво ти дреме?!


После се събуждаш,
и ме грабваш...
Спукваш ми ухото,
докат` се изЯсним,
как ще ме нариташ,
ако съм ... край тебе.

Със усмивка, ясно,
но ще ти премине,
като лятна буря,
още... щом ме чуеш.


И тогаз ти иде
в банята да идеш,
да се сапунисаш,
с пяна във очите...
да седиш под душа.


Само ти си знаеш,
колко съм щастлива,
в мигове кат` тоя...


Ако ли пък звъннеш,
щом съм се успала...
Малей, майко мила!


Неее, не е прогноза,
весело ще ти е,
слънцето ще видиш
как ще се усмихне. :)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me