uFeel.me
Престъпник
Автор: alexyslav,  2 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 367
Престъпник

Пилета хвърчат, петелът бесен в тоз час
търчи из курника над нас.
Пиян и болен е кучето пазач.
Не пази тез пилета разкубани,
кокала лакомо си ближе
и не иска агнетата, той да вкара
в разтворената ни кошара.
За туй престъпници ще има
и ред и дисциплина даж
в училище не ще има.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me