uFeel.me
Предпочел
Автор: vesan,  2 декември 2009 г. в 18:42 ч.
прочити: 300
(из цикъла „Вицове в рими”)

Когато Тихомир се престраши
да се ожени, то по обичая,
от таткото на булката реши
ръката й да иска. То се знае,
отиде и помоли; „ Дъщеря ви,
да се омъжи, бих желал, за мен!”
„ Добре – му каза таткото тогава –
но пита ли жена ми?” „ Да – смутен –
попитах я!”, отвърна Тихомир.
„ Жена ви, също много ми се нрави,
но най-добре е, за да има мир,
да се оженя аз за дъщеря ви!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me