uFeel.me
Предизборно
Автор: vesan,  29 юни 2011 г. в 17:34 ч.
прочити: 307
Отново вот след половин година.
И всички ще ме агитират бурно
за тях да мушна пълна бюлетина
във някоя от изборните урни.

А аз съм женен, тоест, във неделя,
когато е почивният ми ден,
режимът ми е секс, любов, постеля...
И няма в него място за кретени!

Защо да спра жената си да гушкам
във разрез с биорътъма амурен?
Аз, слава Богу, има що да мушкам,
и при това не в някаква си урна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me