uFeel.me
Поздрав (не само) за БДИМ-ци
Автор: Slava56,  13 октомври 2010 г. в 15:44 ч.
прочити: 462

Ха, здравейти и ут мени \"Laughing\"

Нямаши мъ дългу времи...

Нову хоби мъ прихванъ -

футуграфкъ славнъ станъх \"Wink\"

Пу балканъ, пу пулету

(да н`забра`я и мурету!)

гледъх, снимъх ду забравъ -

не за пари, не за слава!

Саму тъй, за забъвление

(кат за мойту пукуление \"Frown\")

Бях и в другу мясту, значи.

Мъ там...нещу съ затлачи...

Гулям батак, многу тиня,

пъплят сякакви гадини...

А пък тука - щур купон!

Кой с пула, кой с панталон,

мъжку, женску - без значение,

става ли за забъвление!

На мигданя, край чишматъ

Петку, Ана, Вътка, Златъ...

Що народ са`й насъбрал!

Сякъш селски сбор е цял \"Surprised\"

С многу тук сми си пузнати.

С други - ши съ запузнайм.

Хай!

Пък с някуи ут вас

можи скору да съ видим.

Как къде?

Амиииииии...в Бургас!

(Любопитните - на лични \"Tongue)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me