uFeel.me
Последната кръчма :))
Автор: pin4e,  6 юли 2010 г. в 11:05 ч.
прочити: 566
( из цикъла: \"Пиянска лирика на трезво\") :)


Запотени стъкла. Чет\'ри маси.
Пет ракии очакват изпиване.
Дим цигарен върви по реда си,
а животът върви на отиване...

Две монети. Банкнота. Салата.
Пет вилици - почти пред заспиване.
Как да няма живот по селата?!
Старт. Готови? Започва надпиване!

Взех, че чукнах със шут по вратата -
другоселец, приличащ на гражданин.
Хлътнах в кръчмата, сякаш съм вятър.
Думи. Бой. И лъжи за прераждане.

Още пет!!! Плюс една лимонада.
Мазен вестник. Салам за мезе.
Искам бира!... И тая награда:
пих с последните мъжки мъже!

2005

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me