uFeel.me
Поне се мие сам
Автор: vesan,  17 ноември 2009 г. в 18:44 ч.
прочити: 193
( из цикъла \"Вицове в рими\")


- Не мога вече, мила, всеки ден
все същото, все търкам, чистя, мия,
все кофата с парцала е до мен.
Пред мивката с немитите чинии
гъбясах вече – тъжно се оплака
една жена на своята колежка.
- Представяш ли си, всичко мене чака -
прозорци, плочки, купчината дрешки
нахвърляни във коша за пране...
- А твоят мъж? – колежката попита.
- А, само туй ми липсва. Той поне
си мие сам ръцете и очите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me