uFeel.me
По законите на Мърфи
Автор: milyty,  10 септември 2009 г. в 10:54 ч.
прочити: 342
животът си върви.
Така съм си свикнала
да се случват "веселби".

Ако автобусът закъснява
аз цигара паля.
И поглеждам... а той се задава.
Ако косата си направя,
накъдря я или изправя.
Градушка, сняг и дъжд веднага завалява.

Ако някой ме хареса,
дебел е или грозен
а ми пише постоянно,
доста е досадно.

А ако някой аз харесам,
той приятелка си има!
... няма време, телефона му е спрян,
все неща, за да стане пълен зян.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me