uFeel.me
По-добре не ходи при врачки!
Автор: vesan,  12 ноември 2009 г. в 18:04 ч.
прочити: 299
(из цикъла „Вицове в рими”)


Един известен бизнесмен

(дискретно името ще скрия)

дочу, че в село Лесидрен

живее врачката Мария.

Предсказвала безгрешно тя,

и всеки в думите утеха

намирал. Минали неща,

любовни болки и успехи

познавала. И ето, той

отиде да се посъветва.

„О, вие сте човек от сой.

В живота си висока летва

прескочили сте. В дом-палат

живеете с жена красива.

Уверен сте. И сте богат.

И сте баща на две щастливи

деца...” „На три – отвърна той –

Грешите! Имам три момчета.”

„Грешите вие, драги мой,

със сигурност са ваши двете!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me