uFeel.me
Плановете са за това, за да се объркват...
Автор: pavli,  21 юни 2011 г. в 17:56 ч.
прочити: 1359
Римува се план най-точно с капан...
Планираш си всичко и смело го следваш...
Но колко различно е, когато напредваш.
Обърква се винаги. Започваш отново...
Поредното питане разпява се соло...
Римува се план най-точно с капан...
Попадаш си в него, подхлъзваш се леко...
И търсиш решения – различни и смели.
Не спираш пред трудности!
Решаваш сложни проблеми –
поредни волности от житейски теми...
Римува се план най-точно с капан...

                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me