uFeel.me
Пияният бодил
Автор: kalliq,  7 декември 2009 г. в 19:01 ч.
прочити: 208

Магарешки бодил се кротко пак напил


и хвалел се наред, че бил слънчоглед,


но ето за беда се връща у дома


със счупен от хвалба бодила на носа.



Жена му бистрата вода веднага


го познала тя и ето ти каква беля


разляла всичко, всичко тя


и викнала с изправена глава.



О боже мой, какво се случи с тоз обой,


но може би е мястото тук да отбележим,


че бедният магарешки бодил така се бил напил, че взел да пее той като обой.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me