uFeel.me
Писмо на раздяла
Автор: mami,  10 септември 2009 г. в 22:21 ч.
прочити: 2041


Скъпа, да признаем - гадна е съдбата!
Изигра ни номер и сега... развод!
Срещнах любовта, (определено по-богата)
и й се предадох - станах господар и роб.

ТЯ си има всичко... само че не бива
да отида с нея като пушка гол! -
Затова, ще взема, (малко ми се види):
DVD-то, телевизора и гарнитурата за хол.

Мила, не тъгувай! Аз ще се оправя!
Малко ми е гузно - все пак моя е вината!...
Знаеш че съм точен, тънко няма да пресмятам -
жилището взимам, но... оставям ти децата!

Съжалявам, мила, взимам и колата!
Скъпа ми е! Сякаш ми се води на паспорт.
А на теб защо ти е?! Ти нали си имаш карта
с всички линии за градския транспорт!

Банковата сметка? Е, съвсем е оредяла...
ама айде, взимам колкото остава!
Ти ще се оправиш с кредитната сметка
и със ипотеката. Добре. Да не забравя -


целуни децата! Много ги обичам
и за тях ще мисля всекидневно на Хавай!
Ако имаш нужда, нещо щом им липсва,
аз ще съм насреща! То, без казване се знай!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me