uFeel.me
Песен на българските бюрократи и държавни служители
Автор: mt46,  21 юли 2011 г. в 13:38 ч.
прочити: 349
Ний сме държавни служители! -
А вий сте държавни /уж/ жители...

Ний сме... държавна машина! -
Пък вий - мързелива пружина...

Ний сме покорни чиновници! -
А вие - крадци и бунтовници...

Ний на властта сме пазители! -
Пък вий - безучастни сте, зрители...

Ние доиме... държавата! -
А вие сте... виме на кравата...

Ний сме със... всякоя партия! -
Живейте вий... само на хАртия...

Марин Тачков
21 юли 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me