uFeel.me
ПървЪ ФноскЪ в БДИМ - програма
Автор: Slava56,  25 август 2008 г. в 10:14 ч.
прочити: 453

Шъ съ уплачъ нещу, значи!
Що сти тозкуз... интиресни!?
Ощи членкъ ни съм станалъ,
пък с вас яку съм съ фаналъ...
Чита, чита й припручитъм,
ут смях вечи чак залитъм.
Тъй съм съ унеслъ, значи...
Ут тос унес... май шъ плачъ:
кът съ сетих зъ вичерятъ -
тенджерътъ... загорелъ...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me