uFeel.me
Партия "От ръж - боза\"
Автор: petinka,  2 юни 2011 г. в 20:38 ч.
прочити: 253

Ей нá ма, днес - прифасуниран!
Подарък бадънарка имам аз
и цел галон боя купúх. Умирам
да вапцам целийот етаж.

\'Ма първу - шапка ала \"книжна преса\"!
Убачи йощ са чудя ква дъ й тя,
чи някой аку тук съзре намеса,
политическа пък... Йок от мен файда!

Оранж ли аку йе - ши пея
\"оранжав герберът, оранжаво нибе\",
áку йе чирвена - ши люлея
поле от макове чирвени... Как пък не!

И синя шапка май не мо\'а сложа,
чи туй е знак за... Синийот разкол!
Е, ква да слагам!? Пусти интереси!
От туй \'ш ма \'фани зъл холестирол!

* * *

Аз явну няма са прифасунирам,
чи туй ни йе, аз знам си, \'ич шига -
в зандана бързу, бързу \'ш ма пратят...
Пък аз съм партия \"От ръж - боза\"!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me