uFeel.me
Паничка с мляко
Автор: Valens,  30 юни 2011 г. в 00:21 ч.
прочити: 269

Паничка съм с мляко,

дъхаво и топло...

Котарачи стъпки...

твоята походка...

 

Още не си пробвал,

но с очи ме пиеш.

В очакване сладко,

лапичките триеш...

 

И се разтуптява

сърце белоснежно...

С муцунка докосваш

мойто ръбче нежно...

 

Бавно... по полека...

Котарак не чака.

Изпие ли всичко,

изчезва във мрака...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me