uFeel.me
Палавница :)
Автор: nella_gold,  5 юли 2011 г. в 07:08 ч.
прочити: 332
Баба тури очилата –
чу, че внука й на компа
пуска си, но скришом порно.
И се кефи с ня`ква  кака...
Малей, баба що я чака?!
Хваща мишката - умряла.
Пуста мишка - хич не шава,
баба ходи по десктопа,
еле, дядо не видяла –
цъка, пъшка, ама нейсе –
тази мишка май е мъжка.
Ако още някой я споходи
нищо чудно и да я оноди,
а пък тя в заблуда страшна – опа! -
май съвсем ще хвърли топа...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me